WiFi-telefoner kommer till Sverige

2014-01-02   2196 visningar

Nu satsar COBS på WiFi-telefoner från Spectralink. Telefonerna, som enligt COBS ska tillhöra marknadens absolut bästa, används sedan tidigare i andra länder inom vården.

Spectralink 8400COBS skriver i sitt pressmeddelande att man nu lanserar de stryktåliga WiFi-telefonerna i 8400-serien från Spectralink på den svenska marknaden.

För användare inom handel, sjukvård och lager finns en variant av telefonen utrustad med professionell streckkodsläsare. Detta gör att man slipper ha två olika enheter med sig.

Telefonerna sägs vara byggda för att klara av dagligt bruk och flera olika användare. De sägs vidare vara tillförlitliga, lätta att använda och extra slitstarka genom tålighet mot att tappas i golvet, vatten och andra vätskor. För att skydda ensamarbetande kan man komplettera telefonen med funktioner som till exempel "man down", larmknapp och "running detection".

WiFi-telefoner har tidigare kritiserats för bristande ljudkvalitet, men detta kanske nu är ett minne blott.  Enligt COBS ska dessa telefoner har en "imponerande ljudkvalitet".

Larmhantering

Vi har tidigare sett att dessa enheter används för larmhantering inom vården i andra länder, läs mer här: http://trygghetslarm.nu/content/view/691/2/

Spectralink 8400

Källa:
COBS

Dela artikeln:

Senaste artiklarna