WLAN-telefon med larm

2012-08-27   1594 visningar

BXO Solutions AB skriver i ett pressmeddelande att man nu har integrerat Polycom SpectraLink WLAN-telefon med larmhanteringsgränssnittet BXO Pager. Med SpectraLink-telefonen uppges man nu kunna hantera och styra larmflöden via det grafiska gränssnittet.

SpectraLink med larmBeställningen att integrera SpectraLink kom från den nya Australiensiska återförsäljaren LAS Connect som uttryckte sig enkelt och tydligt  “-Make it Work!”. Sagt och gjort, så nu finns även SpectraLink-koppling till den överordnade LAS-plattformen.

SpectraLinks WLAN-baserade teknik bidrar till öppenhet, till skillnad från sådana proprietära systemlösningar som t.ex. DECT. Multifunktionella WLAN-nät har fallit i god jord ute hos kunderna där larm och övrig data kan samordnas i en gemensam lösning.

Den förbättrade inomhustäckningen bidrar även till att personalen kan koppla upp sina smartphones. Larm har den högsta prioriteten i nätet och går därmed före övrig data, vilket säkerställer att larm alltid kommer fram. SpectraLink-gränssnittet finns med i LAS 5.3.
 
Källa:
Newsdesk

Dela artikeln:

Senaste artiklarna