IT-trygghetslarm från Tunstall

2011-09-08   1867 visningar

Tunstall skriver på sin hemsida om sitt nya IT-baserade trygghetssystem med många nya funktioner och med mångdubblad kapacitet.

Att arbeta med omsorg av äldre och rörelsehindrade är ett stort ansvar. För att arbetet skall kunna utföras på ett säkert och effektivt sätt, för både brukare och personal, är det därför viktigt att utrustningen är lätt att använda och att förstå.
Vi vet det och har i utvecklat Accent IP med prioritering på användarvänlighet, säkerhet och flexibilitet.

I den bärbara larmtelefonen visas alla händelser. Den ger en mycket god överblick med pedagogisk presentation bestående av symboler och färgfält. Den har unik möjlighet till anpassning av valfria larmtexter, och den ger tillgång till aktivitetsregistrering, uppföljning samt positioneringsfunktion.
Larmtelefonen fungerar också som en telefon, i vilken personalen kan tala med brukare och kollegor.
Lägenhetsapparaterna har en modern touchdisplay med tydliga knappar för enkel manövrering. Den ger mycket god överblick med stor informationsmängd och den är lätt att förstå och att använda.

Accent IP är byggt för att kommunicera i IT-nätverk och med trådlösa överföringar. Det kan anslutas till befintliga IT-nätverk och i större lokala nätverk, för att sammankoppla till exempel flera boenden med en central enhet. Kapaciteten för antal anslutna boenden är mycket stor.
Äldre Accentanläggningar kan, beroende på uppbyggnad och omfattning, uppdateras till Accent IP. Befintliga sensorer och viss del av centralutrustningen kan behållas och byggas på.
Strukturen är ekonomisk, enkel och flexibel och kan lätt anpassas i takt med att förutsättningarna förändras.
 
Källa:
Tunstall

Dela artikeln:

Senaste artiklarna