BXO bjuder på lösningar i kampen mot COVID-19

2020-03-23   550 visningar

Vården kämpar för att kunna erbjuda tillräckligt många vårdplatser för COVID-19-patienter. BXO skriver på att de vill hjälpa till och erbjuder nu sina lösningar för patientanrop pro bono - utan kostnad.


BXO Solutions kan snabbt ta i drift anropssystem för temporära vårdavdelningar, enligt ett pressmeddelande från företaget. Och gäller det COVID-19 så bjuder de på det.

 - “Vi fick en förfrågan från ett sjukhus i utlandet där man behövde starta upp en ny tillfällig vårdavdelning så snabbt som möjligt. För oss var det självklart att vi ville hjälpa dem, och vi vill nu även ge den svenska vården samma möjlighet”, säger Bengt Strömberg, CEO på BXO Solutions AB.

- “Genom att vi kan nyttja befintlig infrastruktur, och vid behov till och med patienternas egna telefoner, kan vi snabbt och enkelt lösa larmbehovet även under extremt resursutmanade situationer.”

BXO har informerat sina partners om att hela deras tjänsteutbud står till förfogande om någon inkommer med en förfrågan om hjälp med patientlarm för temporära vårdavdelningar som skapas med anledning av det nya coronaviruset.

Källa:

BXO Solutions via LinkedIn

och Newsdesk

Dela artikeln:

Senaste artiklarna